Можете ли да изключите Find My Friends, без някой да знае?

ЗАПОЧНЕТЕ СЛАЙДШОУpixabay

Намери моите приятели е страхотно идея. Беше извънредно полезно, особено по време на нощно излизане. В същото време може да бъде доста инвазивно, което означава да знаете как да деактивирайте Find My Friends, без те да знаят може да бъде супер полезен.

Обикновено, когато започнете да споделяте местоположението си с приятел, той получава малко известие, което ги уведомява. За съжаление, същото важи и за случаите, когато искате да деактивирате търсенето на моите приятели. Това прави невъзможно деактивирането на намирането на приятелите ми, без те да знаят!

1 от 4 giphy.com

Стъпки за деактивиране на Find My Friends

Въпреки че е неприятно, че вашият приятел ще получи известие, ето как да го направите деактивирайте Find My Friends .



  1. Отвори си Настройки на вашето мобилно устройство
  2. Изберете поверителност
  3. Изберете Услуги за местоположение
  4. Докоснете Услуги за местоположение плъзгача, така че да е Бяло / ИЗКЛ

Когато изключите „Споделяне на моето местоположение“ в Find My Friends на iOS, вашите приятели, семейство, колеги и всеки, който временно ви следва чрез Messages, няма да могат да ви видят, тъй като настройките за споделяне на местоположение както за Find My Friends, така и за Messages са управляван с iCloud.

Сега успешно спряхте да споделяте услугите си за местоположение! Имате ли още въпроси от Find My Friends? Коментирайте по-долу и ни уведомете или опитайте Център за поддръжка на Apple .

2 от 4 3 от 4 4 от 4 www.gurl.com